Rugbyclinics

Wil je de rugbysport een keer ervaren? Ben je op zoek naar een teambuildingactiviteit of sportief uitje? Vraag Sport Approved dan voor een rugbyclinic. Want hoewel Sport Approved gek is op alle sporten, zijn we vooral wild van rugby.

Waarom rugby?
Rugby staat bekend als een ruwe en tegelijkertijd zeer sportieve sport. Respect, samenwerking en passie zijn kenmerkend voor deze sport.
De sport is booming in Nederland; steeds meer kinderen en volwassenen vinden de weg naar een van de rugbyverenigingen in ons land. Wereldwijd is rugby één van de meest beoefende sporten. In sommige landen is het zelfs sport nummer 1.

Onze clinics kenmerken zich door de hoeveelheid spelvormen die we toepassen. We verspillen geen tijd aan saaie warming-ups maar starten direct met leuke spelvormen. Passen, vangen, tackelen, de unieke spelhervattingen en de belangrijkste regels worden allemaal in zeer snel tempo aangeleerd waardoor altijd afgesloten kan worden met een veilige wedstrijdvariant. Indien gewenst zetten we één of meerdere internationals in voor het begeleiden van de clinic.
Sinds 2004 hebben al meer dan 5.000 volwassenen, genoten van de rugbyclinics van Sport Approved.

We hebben clinics gegeven aan sportteams, grote en kleine bedrijven, vriendengroepen en vrijgezellengroepen.

Zie ook de referenties van een aantal organisaties die bij ons een clinic gevolgd hebben.

 


Deel ons via: