Fysieke trainingen (sportspecifiek)

Sport Approved helpt je bij de volgende stap in jouw sportieve carrière.

Wil je een nieuwe sport beginnen of je sport weer oppakken? Of wil je als sporter beter presteren? Voor alle (toekomstige) sporters geldt: gezond en succesvol sporten begint met de juiste fysieke vaardigheden. De fysieke training van Sport Approved is dan ideaal. Samen analyseren we wat nodig is om je lichaam ‘Approved’ te krijgen voor meer plezier en succes bij je (toekomstige) sport. Vervolgens gaan we hier samen, één op één of in kleine groepjes aan werken.
 
Klaar voor je sport?
Fitter, sterker en sneller worden. Je lichaamshouding en coördinatie verbeteren. Een sterk fysiek fundament bouwen. Als je je lichaam goed voorbereidt, zal je met meer plezier jouw (nieuwe) sport beleven, minder blessuregevoelig zijn en betere resultaten halen. Deze voorbereiding met Sport Approved zelf is ook al een hele leuke ervaring op zich! Wij helpen zowel beginnende sporters als (semi-)topsporters in het bereiken van hun sportdroom.

Ook voor verenigingen en groepen
Een fysieke training van Sport Approved is ook heel geschikt voor sportverenigingen en andere grote groepen. Denk aan circuittrainingen, in- of outdoor bootcamps, op locatie naar keuze.
Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.


Deel ons via: