Sport in Bedrijf

Een voetballer bij de f’jes die meer naar de wolken staart dan naar de bal kijkt en een medewerker die op kantoor niet weg te slaan is van de social media pagina’s. Ruzie op de training bij het kiezen van de teams voor de partijtjes en roddelen over collega’s bij het koffieapparaat. Humor in de bedrijfskantine en humor in de kleedkamer.

Zowel in de sport als in het bedrijfsleven komt gewenst en ongewenst gedrag voor. Er is sprake van in- en uitsluiting op beide terreinen. Iedere sportvereniging en ieder bedrijf heeft zo zijn eigen gebruiken, omgangsnormen en eigen historie, ofwel; een eigen cultuur. Op beide terreinen hebben we te maken met groepen mensen die we optimaal willen laten presteren. Speciaal voor leidinggevenden in het bedrijfsleven vertellen coaches van Sport Approved over hun unieke ervaringen in de sportwereld.

Hoe motiveren we onze sporters, hoe zorgen we ervoor dat sporters boven zichzelf uitstijgen, hoe verbeteren we de sfeer in de groep, hoe gaan we om met interesse- en niveauverschillen en hoe zorgen we voor een veilig sportklimaat? Sport Approved geeft in een interactieve workshop een kijkje in de wereld van sportcoaching en legt hierin verbanden richting andere organisaties.

Bent u op zoek naar verbetering van de sfeer op de werkvloer? Wilt u graag sterker gemotiveerd personeel? Of samen met collega's nu eindelijk eens écht leren SCRUMMEN?

Neem contact met ons op voor onze originele blik op managementvaardigheden en beleef een leiderschap training vanuit een sportieve invalshoek.


Deel ons via: